Läsarbidrag!

Här kommer ett frukostbidrag från Carl Andréasson, 13 år, från Sölvesborg!
 
Ostfrallor med lemoncurd, samt turkisk yoghurt med citronmarinerade jordgubbar och hallon. 
Ni andra får också gärna skicka era frukostar till mig, så jag har något roligt att publicera på fastedagarna! Mejladressen finns bland länkarna till höger!
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Viccy

Haha, härmis.. :)

Svar: Jag skrev i första inlägget om fasta att jag ville börja med insändarna justpga. Frukostera-bloggen. Så det kanske är att härmas, men det är fortfarande en väldigt trevlig idé!
Cecilia

skriven
#2: karin

Det är väldigt många bloggar som låter läsarna skicka in frukostar. Även om Frukostera kanske var först med det så var det inte den enda bloggen där det förekom. Så tycker inte Cecilia ska behöva stå till svars för att hon härmas. Detta är ju en homage till Frukostera (som valde att avslutas) och därmed känns ju läsarfrukostar som ett givet inslag. Det var ju en stor favorit på söndagarna med Frukosteras läsarfrukostar.

Svar: Tack Karin! Det är precis så jag vill att det ska kännas, både för läsarna och mig själv. När Frukostera försvann saknade jag både den bloggen och alla andra fantastiska tips! Nu hoppas jag bara att jag får in lite foto-bidrag också:)
Cecilia: [email protected]

skriven
#3: Mela

Tycker också läsarfrukostar är superkul! :D

Svar: Eller hur! Så himla roligt att få ny inspiration och se vad andra hittar på:)
Cecilia

skriven

Kommentera inlägget här :