Next one...

Jag gör ett nytt frukostinlägg på onsdag! Nu på måndag ska jag börja plugga, så det blir vettig rutin på vardagen igen:) Välkomna tillbaka då. 
 
My next official blog-breakfast will be on wednesday. I'm starting school on monday, and efter that I'll actually have some routine to my everyday life again^^ So I hope I'll see you then!
 
 

"Baked oats" med aprikoser!

För recept på själva havrebasen hänvisar jag till ett gammalt inlägg HÄR. Denna gången bytte jag dock ut hasselnötsmjölet mot mandelmjöl, och hade i 20g smält smör. 
 
"Baked Oats" toppad med halverade aprikoser och flytande honung, ugnsbakad i 30-40min på 150 grader. Jag drack ett glas mjölk till, riktig fikakänsla!
 
Today I made "Baked Oats", and for the recipe you can just google it. There are lots of different variations... I made mine with oats, almond flour, dried fruit, cream, butter... among other things. And I topped it with fresh apricots and a little bit of liquid honey! I also had a glass of milk, because YUM!:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Banana Split!

Eftersom min man och jag är bortresta just nu så är detta inlägget skrivet i förväg och tidsinställt. Det var den bästa lösningen som jag kunde komma på. Tur att frukosten inte blir mindre smarrig för det:D 
 
Since my husband and I are out of town for a couple of days, I've prepped some breakfasts for you in advance, and set them up to publish here on the blog on various days. Happy eating everyone!
 
Banana Split toppad med overnight-oats (som blandats med jordnötssmör + honung) samt torkad söt melon, tranbär och solrosfrön. Téet heter "Blåbär" och kommer från FRIGGS. 
 
Banana Split topped with honey & peanutbutter-Overnight Oats, cranberries, dried sweet melon and sunflowerseeds. I also had a cup of Blueberry Rooibos Tea.