Jag bara undrar.

Vad tror ni om den här blogg-idén..? Mellanmål och frukost och matglädje, allt i ett, via Instagram. Inte bara frukost alltså, utan även alla småsaker som man äter mellan måltiderna... innan träning, efter träning, framför TV:n, när man är glad, ledsen eller ute och gör aktiva friluftsgrejer.
 
Hiss eller diss? 
 
LÄNK!

Första februari.

Imorgon firar vi första februari med en jättegod frukost. Jag ska hitta på något nytt med ägg!

Dinkelmjöl.

Mitt senaste surdegsbröd bakade jag av råg och dinkelmjöl. Blev väldigt gott, grovt och mättande! Och perfekt lämpat för smakstarka pålägg...
 
Dinkelsurdegsbröd med smör, philadelphia, sallad, grönpepparsalami och gul paprika samt en kopp svart "Orange Pekoe"-té!
 
Sourdough bread with butter, cream cheese, lettuce, greenpepper salami and yellow paprika. And a cup of black Orange Pekoe Tea.