Gott nytt år!

Jag förtår att ni blir besvikna nu, för det blir ingen ny frukost idag heller. Dessa mellandagar har livet verkligen kommit emellan, på bästa möjliga sätt. Gårdagskvällen slutade med en del alkoholrelaterade omständigheter, vi kunde absolut inte köra bilen hem igen, och därför övernattade vi hos härliga släktingar efter att ha intagit en jättegod middag och sjungit otaliga visor:) Nu är vi visserligen hemma igen, men absolut inte sugna på att äta någonting. Jag är proppmätt efter en bjudfrukost på julköttbullar, korv, knäckebröd, pålägg, té med honung och nybakade croissanter!! 
 
Så nu önskar jag er alla ett GOTT NYTT ÅR!! Må detta året fyllas av god mat, skönt umgänge och glada dagar. Vi ses och hörs igen den 2/1 när det blivit vardag igen:)
 
Här kommer i brist på annat en repris av min nyårsfrukost 2012-2013!
 
Banakesella med blåbär, torkade tranbär och underbara ekologiska pecannötter. CLIPPERS "Blackcurrant & acai" té till det, och fina serpentiner på köpet!
 
This is a re-run from last years New Year's breakfast! Protein-rich quark mixed with mashed banana, topped with pecans, cranberries and blueberries. Clipper Tea Blackcurrant & Acai berry.
  
 
 
 
 
 

Mellandagarna.

Det har inte funnits en enda minut att lägga på frukostbloggande dessa mellandagar. Det är katastrof!! Jag vet det. Men imorgon, på självaste nyårsafton, då ska vi vara hemma i lugn och ro hela förmiddagen. Tänka sig:-D

Dags att förverkliga mina fantasier om blåbärsvåfflor då, tror jag!

Mullbär!

Äntligen finns det KRAV-märkta naturella mullbär att köpa i vår vanliga MAXI-butik! Märket heter "Urtekram". Smaken på mullbär är väldigt god. Liknar honung!
 
Keso med äppel, kiwi, flytande honung och torkade mullbär, ett Sportknäcke med smör, kaviar och kokt ägg, samt en kopp "Fennel" (fänkål) té från CLIPPER. 
 
Cottage cheese with kiwi, apple, liquid honey and dried mulberries. Crispbread with butter, swedish caviar and a boiled egg, and some Fennel Herb Tea.