Quinoa nattgryn.

Eftersom jag är helt galen i mina frukostburkar blev det en sån idag igen:) Och äntligen är det fikonsäsong!! De är lite trixiga att bedöma i affären eftersom de ofta blir felhanterade och stötta, men om man hittar några fina exemplar kan man skatta sig lycklig. 
 
Since I love my breakfast-jars, I had to have one today:) And it's finally fig-season!! They can be tricky to pick out in the store, since they are often badly handled so they get bruised, but you can feel really lucky when you find the perfect ones. 
 
Overnight Oats gjord av 1dl havregryn, 1,5dl mjölk och en pytteliten nypa salt, smaksatt med mandelsmör och flytande honung, ovanpå 1 dl kokt (kall) röd quinoa. Toppad med nyplockade svenska höstblåbär! Till det ett färskt fikon med lite pressad lime på, samt en kopp té från CLIPPER, "Blackcurrant & acai berry". 
 
Overnight oats made with 1dl oats, 1,5 dl milk and a tiny pinch of salt, flavoured with almond butter and liquid honey. I put that on top of 1dl pre-cooked (and cooled) red quinoa and topped it off with freshly picked Swedish autumn blueberries. I also had a fresh fig with a squeeze of lime, and a cup of "Blackcurrant & acai berry" CLIPPER tea. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Oslofru

Mums så gott det ser ut :) Trevlig helg på dig!

Svar: Tack! Kokt quinoa är ju väldigt praktiskt. Kan blandas ner i allt möjligt:) Trevlig helg på dig också!
Cecilia

skriven

Kommentera inlägget här :