Jag kommer att frukostblogga lite grann igen, framöver. Det har hänt en sjuhelsickes massa saker i mitt liv det senaste halvåret, men inspiration när det gäller mat råder det ingen brist på. Dock är det så att jag har flyttat, så de nya bilderna kommer att se lite annorlunda ut. Hoppas att ni gillar det ändå!
I'll be breakfastblogging again now, at least for a while. A hell of a lot of stuff has happened in my life during the past six months or so, but I'm still always inspired when it comes to food. Just be prepared for the fact that I've moved out of the house I used to live in, so the new pictures will look a little bit different. But I hope you'll still enjoy them!
Birchermüsli (förbereds kvällen före) med alla ingredienser som ni kan se här. Hacka frukt och nötter precis som ni själva vill ha dem, blanda ihop det med mjölk i en bunke och ställ in i kylen tills det är dags för frukost. Servera ihop med té eller kaffe, i mitt fall blev det CLIPPER "Peppermint Tea".
Bircher muesli (prep the night before) with all the ingredients you can see here. Chop your fruit and nuts just the way you like them, blend together with milk in a bowl and refridgerate until breakfast-time. Serve with tea or coffee, I had CLIPPER Peppermint Tea with this batch of Bircher.
Recept:
1dl havregryn
Torkad frukt
Frön och nötter
1msk flytande honung eller lönnsirap
1dl mjölk (mandelmjölk)
+ Färsk frukt att toppa med
Recipe:
1dl of oats
Dried fruit
Seeds and nuts
1 tbs liquid honey or maple syrup
1dl of milk (almond)
+ Fresh fruit for topping