Idag blev det en glutenfri superfrukost! Jag fastade igår, så när jag vaknade mullrade magen som ett åskväder:) Jag gjorde iordning bottenlagret igårkväll och lät burken stå i kylen över natten. Det är en basic-portion Overnight Oats (rågröt) gjord av 1dl havregryn, 1dl mandelmjölk och flytande honung.
Today I had a glutenfree superbreakfast! Yesterday was one of my fastdays, so when I woke up this morning my tummy was rumbling:) I made the bottom-layer last night and refridgerated it overnight. It's a basick portion of Overnight Oats made of 1dl oats, 1dl almondmilk and some liquid honey.
Overnight Oats toppat med Kesella 1%, hallon, hallonsylt, persika, kokos, quinoapuffar och krossade linfrön. Jag åt även ett kokt ägg, och téet är ett Rooibos som heter "Midsommardröm".
Overnight Oats topped with Quark 1%, raspberries, raspberry jam, fresh peach, coconut, puffed quinoa and flaxseed. I also had a boiled egg, Midsummers Dream Rooibos Tea.