Nom nom;)

Detta blev fruktansvärt gott! MUMS. Som att äta fikagodis till frukost! Dessutom blir det glutenfritt och veganvänligt om man väljer en annan granola att toppa med.
 
(Recept kommer efter bilderna)
 
This was almost too good. YUM! It's ike eating dessert for breakfast! And it's both glutenfree and vegan-friendly if you choose another type of granola to finish it off with. 
 
(Recipe will be posted after the pics)
 
"Overnight Oats" med choklad/jordnötssmör, skivad banan och Paulúns "Hallon & Kakao"-granola. Téet heter Darjeeling Seeyok. 
 
"Overnight Oats" with chocolate/peanutbutter, sliced banana and a "Raspberry & Cocoa"-granola. The tea is called Darjeeling Seeyok! 
 
 
 
 
 
 
Recept: 
 
1dl havregryn
1,5dl havremjölk
1,5tsk kakaopulver
2tsk ekologiskt jordnötssmör
2tsk lönnsirap
 
- Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke. Det är enklast med en slickepott, man får jobba lite innan jordnötssmöret går ihop med havremjölken. 
- Häll blandningen i en tallrik och ställ i kylen över natten. Behöver inte täckas över! 
- Ta ut på morgonen och toppa med frukt, granola eller annat gott. Och ÄT!
 
Recipe: 
 
1dl oats
1,5dl oat-milk
1,5 teaspoons of cocoa-powder
2 teaspoons organic peanutbutter
2 teaspoons maple syrup
 
- Blend all the ingredients together with a spatula. You have to work a little to dissolve the peanutbutter. 
- Pour mixture into a bowl and put in the fridge over night. Doesn't need to be covered. 
- Take out of the fridge in the morning and top with fruit, granola or other yummy stuff. Enjoy!