På tisdag!

Nu är det söndag, och påskhelgen närmar sig sitt slut. Jag har ätit otroligt gott, letat påskägg, kramats, och gått långpromenad varenda dag. Vardagen rullar igång igen imorgon, så frukost kan ni förvänta er på tisdag!

Kommentarer :

#1: Thess

Kommenterar här :) ang foglossningen , nej set har inget med barnets storlek att göra för det har med ett hormon att göra som frigörs när man väntar barn för att bäckenet ska kunna vidga sig när det är dags för förlossning. Relativ tror jag det heter. Å det här med preventivmedel , jag har inte ätit p piller sedan jag var 14 år. Så det vet jag ibte om kag tror på :) det kan säkert varit mindre krämpor förr eller så var det helt enkelt sä att man inte klagade sä mycket utan försökte vara en superkvinna och kämpa på fast man har smärtor, men det vägrar jag :)

Svar: Man ska kanske även betänka att de där kvinnorna som mormor pratade om, de "jobbade" inte. De var hemmafruar. Det är visserligen en sorts jobb det också, särskilt om man har flera barn, men att gravida kvinnor inte var "sjukskrivna" förr är ju inte så konstigt:) Har du inte ätit p-piller (eller andra hormoner) sedan du var 14? Har ni alltid använt spiral/kondom/pessar då?
Cecilia

skriven
#2: Thess

Relaxin skulle det stå ;)

skriven

Kommentera inlägget här :