Äppelpaj-frukost!

Jag gjorde en lite annorlunda version av "Nattgryn" igårkväll... Med smak av äppelpaj. Den klassika kombon av vanilj och kanel! Och avnjöt dem till frukost idag på morgonen:) 
 
This is my applepie-version of Overnight Oats. They made for a very delicious breakfast!
 
Nattgryn med havremjölk, honung, hackad mandel, rivet äppel och kanel... toppat med vaniljyoghurt, psylliumfrön, banan, havregryn och söta bitar av torkad melon. Drack en grön juice till det! Gjord av citron, Granny Smith, ananas, ett halvt salladshuvud, lite spenat och två broccoli-stjälkar. 
 
"Apple pie" Overnight Oats made with oat-milk, honey, chopped almonds, grated apple and cinnamon... topped with vanilla yoghurt, psyllium seeds, more oats, banana and sweet dried melon-pieces. A green juice to go with it, made from lettuce, Granny Smith apples, lemon,  pineapple, a little bit of spinach and two large broccoli-stalks. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: mamma

ser riktigt gott ut, även den gröna smörjan som din käre far kallade den. Dessutom är jag säker på att det är mättande och hälsosamt!!

Svar: Det bör kanske understrykas att "den gröna smöjan" dömdes ut av samma man som tycker att pulversås är höjden av kulinarisk delikatess?;)
Cecilia

skriven

Kommentera inlägget här :