Supergott!

Jag gjorde nyponsoppa igårkväll, med Risentas nyponskalmjöl. Jag följer receptet på påsen, fast jag brukar börja med bara hälften av potatismjölet och sedan justera medan det hela värms upp. Toppade nyponsoppan med det andra knäckebrödet som jag testar, från Leksands, och det blev hur gott som helst ihop!! Den söta nyponsoppan (med extra bitar av nyponskal) och så detta fröknäcke med majsmjöl och flingsalt...
 
Knäckebrödet, som heter "Havssalt och frön" var inte fullt så superknaprigt som det förra jag provade. Detta knäcket var sprödare, och smaken av majsmjöl i brödet och flingsaltet ovanpå framhävde verkligen smaken av pumpafröna! En riktig höjdare, måste jag säga. Kommer definitivt att köpa detta i framtiden!
 
Nyponsoppa med nyponskalbitar, toppat med rejäla bitar av "Havssalt och frö"-knäcke. Gjorde äggröra till det, av 3 ägg, grädde, en nypa salt och 0,5dl röd quinoa (kokt), och drack min sista kopp CLIPPER-téet "Fänkål".  
 
Homemade sweet rosehip-soup topped with a new type of crispbread: "Seeds and seasalt"! Best combination yet, with the sweet and the savory together. Lovely crispbread altogether, will definately buy this in the future. Strong flavours! And on the side of the rosehip soup I had scrambled eggs with pre-cooked red quinoa, and a cup of Fennel Tea. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :