Detta är andra gågen jag har krabbelurer med i bloggen. Det är en liten puffig pannkaka, mycket lik amerikanska pannkakor, fast den största skillnaden är att krabbelurer inte innehåller något tillsatt fett! Jag har minskat ner mängden socker i mitt recept ordentligt, för i originalet ska det vara 0,5dl per portion (!!) och jag bara vägrar göra så mot min kropp:) Idag bytte jag även ut vetemjölet mot kokosmjöl. Receptet kommer efter bilderna.
Krabbelurer toppade med Kesella "Rabarber" (nyhet), jordgubbar och jätteblåbär. Téet är det gröna "Marroccan Mint" från DILMAH.



Recept: Ger 10st små krabbelurer
* 1 ägg
* 1dl kokosmjöl
* 1,5dl mjölk
* 0,25dl socker
* 1tsk bakpulver
* En liten nypa salt
- Blanda ihop allting i en bunke, och stek krabbelurerna i smör på medelvärme.
SV: haha, vad sött :D
skriven