Frukt på olika sätt!

Man kan äta frukt på många olika sätt, och det finns massor av olika torkade frukter och bär i våra matbutiker numera. Om man vågar prova nytt, kan man bli väldigt positivt överraskad! Här kommer några exempel på hur jag har använt frukt och bär i frukostar.
 
Kokos/havregröt med gojibär, päron och torkade fikon.
 
Mugcake med banan och chiafrön, samt topping av keso och passionsfrukt!

Smörgåsar med köttpålägg, flingsalt och gurka på. Valnötter och svenskt äppel.
 
"Banana Split" med hallonkesella, äppel, chokladgrädde, tranbär och torkade gojibär.
 
Banankesella med nyponskal, torkad aprikos, pinjenötter och vindruvor.
 
Filmjölk med äppel/kardemumma-granola, samt färska blåbär och hallon.
 
Gröt med blåbärssylt och kiwi.
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :