Man kan äta frukt på många olika sätt, och det finns massor av olika torkade frukter och bär i våra matbutiker numera. Om man vågar prova nytt, kan man bli väldigt positivt överraskad! Här kommer några exempel på hur jag har använt frukt och bär i frukostar.
Kokos/havregröt med gojibär, päron och torkade fikon.
![](https://cdn3.cdnme.se/3974492/6-3/img_7445_51fca156e087c3578d81294f.jpg)
Mugcake med banan och chiafrön, samt topping av keso och passionsfrukt!
![](https://cdn1.cdnme.se/3974492/6-3/img_8172_5219e28de087c34d1eac6f55.jpg)
Smörgåsar med köttpålägg, flingsalt och gurka på. Valnötter och svenskt äppel.
![](https://cdn3.cdnme.se/3974492/6-3/img_9119_524e9adbddf2b334c6e2240b.jpg)
"Banana Split" med hallonkesella, äppel, chokladgrädde, tranbär och torkade gojibär.
![](https://cdn2.cdnme.se/3974492/6-3/img_9011_524929289606ee107c7f2891.jpg)
Banankesella med nyponskal, torkad aprikos, pinjenötter och vindruvor.
![](https://cdn3.cdnme.se/3974492/6-3/img_7291_51f8c0cf9606ee40beb3ed3f.jpg)
Filmjölk med äppel/kardemumma-granola, samt färska blåbär och hallon.
![](https://cdn2.cdnme.se/3974492/6-3/img_8072_5214df279606ee14a8765a24.jpg)
Gröt med blåbärssylt och kiwi.
![](https://cdn1.cdnme.se/3974492/6-3/img_5480_51fe979be087c35842021e9c.jpg)