Fikabröd och fil:)

Jag hittade några små (halvtråkiga) vetebullar i frysen igår, och de blev mycket roligare när man blandade dem med en massa annat på filen till frukost idag!
 
Mandelfylld vetebulle nersmulad på Kefir filmjölk tillsammans med sötmandel, torkade aprikoser och ett torkat fikon. Nypressad juice till det, av morot, äppel, blodapelsin och citron. 
 
Big pieces of an almond-filled cinnamonbun on soured milk, together with almonds, dried apricots and a dried fig. Fresh juice as well, made from carrots, apples, blood orange and lemons. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: ellen

Vilken festlig frukostkombo, borde jag kanske testa:). Har nyligen återupptäckt just Kefir, riktigt god.
Hoppas du får en fortsatt fin slndag!

Svar: Både Kefir, Fjällfil och Onaka, liksom A-fil, har ju aningens olika smak. Det gillar jag:-)
Cecilia

skriven

Kommentera inlägget här :