Detta blev min bästa mugcake hittills! Perfekt konsistens och god smak. Gjorde en "bananasplit" också, med hemmagjord sylt!
(Recept på mugcaken kommer efter bilderna)
Glutenfri banan/vanilj-mugcake med kanel, samt en bananasplit med kesella, jordgubb/rabarbersylt och solrosfrön. Téet heter "Revitalize" och kommer från PUKKA.
A glutenfree banana/vanilla-flavoured mugcake, and a "banana-split" with quark, homemade strawberry/rhubarb-jam and sunflowerseeds, as well as a cup of Revitalizing Pukka Tea.
Mugcake banan/vanilj, 1st:
1 ägg
1/2 banan, väl mogen
1/2dl keso
1msk smält smör
1msk mandelmjöl
1tsk vaniljsocker
1/2tsk bakpulver
- Mixa samman alla ingredienser med mixerstav.
- Häll smeten i en mugg. Micra på full effekt i ca. 3min.
- Låt din mugcake svalna lite, och pudra den med kanel!
- ÄT:)